31 oktober 2018 – Werkfestival – De grootste banenmarkt van het Noorden!

Op 31 oktober 2018 is het zover. Werk in Zicht organiseert in samenwerking met de Jongens van Lucht het Werkfestival. De grootste banenmarkt van het Noorden op het Suikerunie terrein in Groningen! Een festival waar het zoeken naar werk geen opgave, maar een feest is!  www.werkfestival.nl

Een bannerloos festival

Een ‘bannerloos’ banen- en beroepenfestival waar het draait om belevingen, ontmoetingen en ervaringen. Waar aanbieders worden uitgedaagd om hun  ranche/beroep in een doe- en/of belevingsactiveit onder de aandacht te brengen. Waar bezoekers worden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan, ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekkingstocht te gaan. Een festival waar het draait om ontmoetingen met aanbieders (bedrijven en scholen/opleidingen), andere werkzoekenden en de werkspecialisten van de diverse gemeenten en werkorganisaties binnen Werk in Zicht.

Kanspleinen

Op basis van de kansrijke beroepen worden Kansrijke pleinen /etages/tenten in en buiten de locatie ingericht. Pleinen met onder andere:

  • Bouw- en Techniek
  • Zorg
  • Zakelijke dienstverlening
  • ICT
  • Vervoer, transport en logistiekplein (buiten)
  • Opleiding en training

Het hart van ieder plein is ingericht als doe- en experimenteerplein. Alles draait in dit middenplein om beleving-doen-ervaren. Naast leerzame belevingen, is er ook voldoende fun op het Werkfestival.

Werkfestival logo

Deelnemen als werkgever of opleider?

Wil jij jouw beroep, bedrijf en/opleiding op het Werkfestival presenteren? Dat kan! Van jou als standhouder vragen we aandacht en creativiteit in het presenteren van je bedrijf. We nodigen je uit groot te denken, we hebben de ruimte om breed uit te pakken! Denk aan rijles in een bus, callcenter training, sleutel aan je toekomst (auto / leidingen), mini hackathon, AED les en meer. Voor slechts 185,- ben je erbij. Meld je aan via www.werkfestival.nl

Werkfestival: voor wie?

Deelnemen als werkzoekende?

Vanaf 1 september kun jij je gratis aanmelden voor het festival via www.werkfestival.nl.
Vervoer naar het Werkfestival is gratis. Vanaf 1 september vind je op de website de opstapplek en tijden voor de pendelbus bij jou in de buurt.

 

BELEEF HET MEE – Zet vast in je agenda – 31 oktober 2018 – WERKFESTIVAL – Suikerunie terrein – Groningen

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident