Aanvraag WIZ Webinar Studio Harm Buiterplein

Leuk dat je een opname wilt doen in de WIZ Webinar Studio Harm Buiterplein! De ideale plek voor je online voorlichting of om een video op te nemen. Voordat we de mogelijkheden met je doornemen is het handig om een datum en tijdstip van je webinar te plannen. Vul het formulier in om jouw beschikbaarheid door te geven.

Elly en collega bedienen de knoppen in de studioContact met Elly Werkman

Handig om te weten: tijdens de redactievergadering op maandag worden aanvragen besproken en ingepland. Je krijgt vervolgens een reactie op jouw aanvraag. Dan ontvang je ook een stappenplan over hoe je een webinar organiseert en een template voor het draaiboek.  Wil je dit eerder ontvangen? Neem dan contact op met Elly Werkman via elly.werkman@groningen.nl of 06 513 521 53.

 

Graag helpen we je verder!
Team Studio Harm Buiterplein

Aanmeldformulier online voorlichtingen
Organisatie
Op welke doelgroep richt het webinar zich?
Jij en je gasten zijn 1 uur voor aanvang van het webinar aanwezig. Dan doen we een geluids-en camera test. Nemen we het programma door en stemmen op elkaar af.

Dag en tijdstip plannen

Geef in onderstaand veld de 3 dagdeel opties aan voor opname momenten. Een dagdeel is in de ochtend van 9 en 12 uur en in de middag van 13 tot 16 uur.

Is het relevant om de terugkijklink van het webinar te plaatsen op kansrijkberoep.tv en wizie.nl?
Op www.kansrijkberoep.tv laten we de webinars terug komen die geschikt zijn voor werkzoekenden ter oriëntatie. Wizie is het intranet van de arbeidsmarktregio Werk in Zicht. Hier vermelden we graag webinars die je onder de aandacht wil brengen bij je collega's.
© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident