Bijna 15 vervolggesprekken door regiobijeenkomst Kennisplatform Statushouders

“Wat een prachtige bijeenkomst, van mens tot mens,” vindt een van de werkgevers na afloop van de regiobijeenkomst van het Kennisplatform Statushouders. Hij is niet de enige. Zo blijkt ook uit het resultaat van deze bijeenkomst: bijna 15 vervolggesprekken van werkgevers en statushouders.

Variatie en van elkaar leren

Een gevarieerd publiek van werkgevers, docenten, ambtenaren, statushouders, een klas inburgeraars en belangstellenden is dinsdag 18 september aanwezig op het Noorderpoort in Appingedam. Ruim vijftig mensen in totaal. Het doel: elkaar leren kennen, van elkaar leren en samen plannen maken om meer statushouders op te leiden en te bemiddelen naar werk. Gloedvolle presentaties en boeiende gesprekken vullen de zaal. Terwijl heerlijke hapjes uit de keuken van COA (opvangcentrum) worden uitgeserveerd, komen de verhalen los.

Kennisplatform Statushouders

Ontmoetingen als deze zorgen er mede voor dat talenten die hard nodig zijn op onze arbeidsmarkt niet verloren gaan. Dat is goed voor onze statushouders én onze arbeidsmarkt. Het Kennisplatform Statushouders is onderdeel van het project Statushouders van Werk in Zicht.

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident