Dichterbij dan je denkt

Ben je werkgever en lukt het niet om personeel te vinden? Doe met ons mee. Door te denken in kansen en mogelijkheden. Door niet zozeer te kijken naar diploma’s en werkervaring, maar juist naar de talenten, vaardigheden en capaciteiten van een werkzoekende.

Bekijk de infographic:

De vier wervingsroutes

1. Open hiring

Een baan zonder solliciatie gesprek. Durf jij het aan? Zet samen met ons je bedrijf open voor alle doelgroepen in jouw regio. Haal alle drempels weg en geef iedereen kans op werk. Of start eerst met werkprofielen van nieuwsgierig talent via het Noorden werkt door!

Meer informatie over Open hiring

2. Innovatief matchen

Samen slimmer en effectiever werven? Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld jouw werk op de online banenmarkt presenteren, samen met je accountmanager een DOE-Middag organiseren of de handen in één slaan met concullega’s om te laten zien hoe leuk werken in jouw branche is.

 

Meer info via jouw WIZ-accountmanager

3. Werken en leren

Geef je personeel de kans om te ontwikkelen én spreek nieuw talent aan via opleidingstrajecten. Werk samen met onderwijs bijvoorbeeld via praktijkleren of presenteer je eigen opleidingstraject op kansrijkberoep.nl.

Meer informatie over leren en werken

4. Functiecreatie

Durf jij om te denken? En niet blind te staren op vacatures, maar vanuit de werkzoekende werk te creëren binnen jouw bedrijf? Onze expert functiecreatie past samen met jou het werk aan op beschikbaar talent.

 

Meer informatie over functiecreatie

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector 1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur 2. Vind jouw WIZ-adviseur

Selecteer hier  jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur 3. Neem contact op via het formulier

Vul het onderstaande formulier in om rechtstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk in Zicht 2023 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident