Dinsdag 5 april: BaanBorrel Kom werken in de horeca

Op dinsdag 5 april worden er op zes locaties door de provincie Groningen en Drenthe een BaanBorrel georganiseerd. Ontmoet verschillende werkgevers in de horeca op prachtige locaties in Groningen, Baflo, Zuidbroek, Assen, Roden en Delfzijl. Ooit gedacht aan een carrière in de horeca? Dan is dit jouw kans. Horecaondernemers staan te springen om personeel en er zijn volop kansen en vacatures. Daarom willen ze enthousiaste mensen graag ontmoeten tijdens een gezellige BaanBorrel op dinsdag 5 april tussen 14.00 en 16.00 uur. Ga in gesprek met jouw toekomstige werkgever en ga naar huis met een leuke baan in de horeca. Ook als je geen werkervaring hebt, ben je van harte welkom! Meld je aan op jointhefamily.nu.

Maak kennis met tien werkgevers tegelijk uit jouw buurt

Werkgevers ontmoeten

Op 5 april kun je op de volgende locaties werkgevers in de horeca ontmoeten: De Drie Gezusters (Groningen), Grandcafé de Hoek (Baflo), Van der Valk (Zuidbroek), warenhuis Vanderveen – Kunstcafé Schurer (Assen), De Pompstee (Roden) of Brasserie 1884 (Delfzijl). Maartje Katoen, HR-manager bij Hof van Saksen, doet mee op locatie Assen: “We komen graag in contact komen met iedereen die wil werken in een gezellig team met vrolijke gasten. Het maakt niet uit of je nu ervaring hebt of niet en hoe oud je bent.” Kijk voor meer informatie en voor alle horecaondernemers op jointhefamily.nu en meld je aan.

Leuk om te weten: ook het onderwijs is betrokken bij Join the family. Zo kun je op deze dag een horecacursus winnen bij het Noorderpoort die bij jou past, zodat jij een goede start kunt maken! En alle bezoekers krijgen een gratis drankje en een goodie bag.

Laagdrempelig solliciteren

De horeca heeft een groot tekort aan personeel. Voor vele functies wordt niet naar een cv en werkervaring gekeken, maar juist naar iemands persoonlijkheid. Deze nieuwe manier van solliciteren werkt! Dat bleek uit eerdere succesvolle BaanBorrels en evenementen van Join the Family, waar werkzoekenden informeel in contact kwamen met werkgevers uit de horeca. Werkzoekenden kunnen op deze laagdrempelige manier op de koffie bij de verschillende aanwezige horecaondernemers om te ervaren of er inderdaad een klik is.

Om ondernemers te helpen bij het vinden van personeel is er door goed samen te werken binnen Join the Family geregeld dat ondernemers nu voordeliger vacatures kunnen plaatsen op horecagroningen.nl.

Join the Family

De BaanBorrel is een initiatief van Join the Family, een samenwerking tussen Werk in Zicht, UWV, Gemeenten, Noorderpoort, Horecagroningen.nl, Generation Hospitality en KHN.

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident