Inspiratiesessie Opleiden en Ontwikkelen

Hé ondernemer! Welke uitdagingen kom jij tegen op de werkvloer? Hoe boor jij nieuw talent aan? Hoe kun jij werk anders organiseren? Hoe bind en boei jij je medewerkers? Graag nodigen we je uit bij ons op de werkvloer om van elkaar te leren. Meld jij je aan voor een Inspiratiesessie in jouw regio?


Samen werken aan een nieuwe arbeidsmarkt

Arbeidskrapte blijft de komende 20 jaar een groot probleem. Wij geloven dat samenwerking nu meer nodig is dan ooit. Hoe kunnen we elkaar inspireren met prakijkvoorbeelden? En hoe kunnen we elkaar verder helpen? Er is volop ruimte om samen met ons en je collega-ondernemers inspiratie op te doen. En dat doen we graag samen met jou! Verderop kun je meteen laten weten of je komt.

Partners

Deze inspiratieesessie wordt georganiseerd door Werk in Zicht, NL werkt aan werk (onderdeel van VNO-NCW) en Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) in samenwerking met diverse partners. We werken aan een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is en een stap vooruit gaat in ontwikkeling.

 

De Inspiratiesessies worden mede mogelijk gemaakt door:

NL werkt aan werk

Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Hé ondernemer!

Welke uitdagingen kom jij tegen op de werkvloer? Hoe boor jij nieuw talent aan? Hoe kun jij werk anders organiseren? Hoe bind en boei jij je medewerkers? Graag nodigen we je uit bij ons op de werkvloer om van elkaar te leren.

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident