Kansrijk Matchen

Met het platform Kansrijk Matchen van samenwerkingsverband Werk in Zicht worden werkzoekenden geholpen bij het in beeld komen bij uitzendbureaus. Op basis van de gewenste branches en gemeentes waarin zij willen werken worden zij gematcht met de uitzendbureaus die passen bij hun voorkeuren. Met één druk op de knop vergroten zij hun kansen en zijn ze meteen onder de aandacht bij passende uitzendbureaus!

Hoe het werkt

Werkzoekenden vullen hun persoonlijke gegevens in, de gewenste branches en de gemeenten waar ze graag willen werken. Op basis hiervan wordt een koppeling gemaakt met uitzendbureaus die ook hebben aangegeven in welke branches en gemeenten zij werk in de aanbieding hebben. Na het invullen het formulier worden deze gegevens automatisch verzonden naar de uitzendbureaus waarmee een match is. De uitzendbureaus ontvangen deze gegevens via e-mail. Zij kunnen vervolgens contact opnemen met de werkzoekende om samen te kijken naar mogelijkheden.

Enthousiast geworden?

Ben je intermediair? Vind je dit platform met matching op basis van gemeente en branche interessant? Werk in Zicht komt graag in contact om de mogelijkheden voor deelname te bespreken. Vul je gegevens in!

Aanmeldformulier Kansrijk Matchen

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector 1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur 2. Vind jouw WIZ-adviseur

Selecteer hier  jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur 3. Neem contact op via het formulier

Vul het onderstaande formulier in om rechtstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident