Groepsfoto van deelnemers training kansrijk talent met hun certificaat en wethouders.

Met Kansrijk Talent een stap vooruit in ontwikkeling

Op vrijdag 19 april 2024 hebben de deelnemers aan de training Kansrijk Talent hun certificaat uit handen van wethouder Mariette de Visser (gemeente Het Hogeland) en wethouder Richard Lamberst (gemeente Westerkwartier) ontvangen bij Werkplein Het Hogeland in Winsum. In januari dit jaar zijn 84 personen met de training gestart. Via een aantal sessies werkten zij aan hun ontwikkeling. Zoals het in kaart brengen van vaardigheden en talenten, vitaliteit en gezondheid, presenteren en communiceren en basisvaardigheden als rekenen, taal en met een computer werken. Zij deden dit bij de sociaal ontwikkelbedrijven in arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe.

Een stap vooruit in je ontwikkeling
Voor een aantal personen is dit de eerste officiële uitreiking van een document die zij in hun leven ontvangen. We zijn trots op deze deelnemers dat zij hun eigen regie hebben genomen/gaan nemen in de volgende stap in hun leven. Iedereen gaat ook voor een vervolgstap met behulp van jobcoach, werkcoach, opleider of werkgever.

foto bijeenkomst uitreiking certificaten Kansrijk Talent

 

 

 

 

 

 

Kansrijk Talent
Het kan prettig zijn om hulp en ondersteuning te krijgen bij het nemen van een volgende stap in je leven. Omdat het jouw ruimte geeft om helder te krijgen wat er in jouw situatie speelt. Wat past bij je? Waar loop je tegenaan, waar krijg je de juiste hulp? Het programma van Kansrijk Talent helpt jou te werken aan de volgende stap vooruit en wordt afgestemd op jouw behoefte. De training volg je bij één van de acht ontwikkelbedrijven in de provincie Groningen en Noord-Drenthe (Afeer, BWRI, Eemsdelta, Iederz, I-werk, Novatec, Wedeka of Ontwikkelplein Het Hogeland). Er is altijd een locatie in jouw omgeving. Dit programma wordt drie keer per jaar gegeven. Een volgende groep van Kansrijk Talent is alweer gestart. Wil je ook meedoen? Meld je dan aan voor de groep die in september van start gaat via www.werkinzicht.nl/aanmeldenkansrijktalent/

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident