Laptop met op het scherm de website Kansrijkberoep Online leren

Nog meer mogelijkheden om te ontwikkelen met Kansrijk Beroep Online leren!

De 325(!) opleidingen en leerroutes op Kansrijk Beroep Online leren geven nóg meer mogelijkheden voor ontwikkeling. Een groot aantal werkzoekenden is actief bezig om kansrijker te worden op de arbeidsmarkt. Er kan onbeperkt gekozen worden uit leerroutes, competentietesten en opleidingen. Dit online platform is bedoelt voor werkzoekenden met een uitkering en ZZP’ers met een Tozo uitkering in de provincie Groningen en Noord-Drenthe.

Voorbereiden op nieuwe kansen

Kansrijk Beroep is onderdeel van samenwerkingsverband Werk in Zicht wat zich richt op arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe. Met Kansrijk Beroep Online leren kunnen geïnteresseerden zich gratis onbeperkt ontwikkelen om zich goed voor te bereiden op nieuwe kansen. Dat kan in hun huidige beroep en vakgebied, maar het verkennen van een andere branche is ook een mogelijkheid. Na het afronden ontvangt de deelnemer een digitaal certificaat. Sommige opleidingen en leerroutes worden ook aangeboden in Engels, Duits en Arabisch.

Gratis onbeperkt ontwikkelen

Een greep uit alle nieuwe mogelijkheden:

  • Veilig werken met VCA, nu ook beschikbaar in andere talen
  • Werkfit, diverse modules
  • Veilig werken, diverse onderwerpen
  • Basisveiligheid
  • LinkedIn en solliciteren
  • Werken met de computer

Direct aanmelden en online leren

Werkzoekenden met een uitkering en ZZP’ers met een Tozo uitkering kunnen zich aanmelden via de website www.kansrijkberoep.nl/onlineleren door het aanmeldingsformulier in te vullen. Via de mail wordt een activatiecode verzonden om een inlogaccount aan te maken. Met dit account kan er direct gestart worden met ontwikkelen door de vele leerroutes, competentietesten en opleidingen te volgen.

© Werk in Zicht 2023 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident