Ondernemerstafels 2023

Waar loop jij tegenaan in deze krappe arbeidsmarkt?

Je hebt vast al gemerkt dat nieuwe medewerkers moeilijker te vinden zijn. En wellicht gaat dit ten koste van de groei en/of continuïteit van je bedrijf? Je bent niet de enige! Uit diverse onderzoeken weten we dat de arbeidskrapte de komende 20 jaar een probleem blijft. Heb je al nagedacht hoe jij dit gaat oplossen voor jouw bedrijf? Wat heb jij daarvoor nodig van de overheid? Het is tijd voor een nieuwe aanpak die past bij jouw situatie. Samen met jou willen we dit graag onderzoeken, uitwerken en uitvoeren! Je bent van harte uitgenodigd voor de Werk in Zicht Ondernemerstafels.

Durf jij jouw ideeën in de praktijk te brengen? Denk mee, praat mee, doe mee aan de Werk in Zicht ondernemerstafels

In drie bijeenkomsten gaan jij en collega-ondernemers (maximaal 8 plekken) met elkaar en met ons op actieve wijze in gesprek over de arbeidsmarkt en alles wat daarmee samenhangt. Graag horen we wat jij al hebt bedacht en welke resultaten daaruit zijn gekomen. Samen willen we een aanpak ontwikkelen die past bij jouw organisatie! Het probleem lost zich immers niet vanzelf op.

Mogelijke onderwerpen die besproken kunnen worden:

  • Andere vormen van werving inzetten voor je bedrijf
  • Anders kijken naar kandidaten
  • Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Hebben we samen een aanpak ontwikkelt die past bij jouw bedrijf? Dan willen we dit graag met jou in de praktijk brengen! Samenwerken loont!

Data en locatie

Elke bijeenkomst zal starten om 15:00 uur en twee uren in beslag nemen. Naar aanleiding van de aanmeldingen zullen we een centrale locatie in de provincie Groningen of Noord-Drenthe faciliteren. Hierover word je per mail geïnformeerd. De data van de eerste twee tafels zijn inmiddels bekend:

Meeting 1 Meeting 2 Meeting 3
Ondernemerstafel 1 26 april 10 mei 24 mei
Ondernemerstafel 2 20 april 11 mei 1 juni

VNO-NCW/MKB Noord en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) maken de Werk in Zicht Ondernemerstafels mede mogelijk.

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector 1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur 2. Vind jouw WIZ-adviseur

Selecteer hier  jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur 3. Neem contact op via het formulier

Vul het onderstaande formulier in om rechtstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident