Informatiebijeenkomst Ongezien arbeidspotentieel

De krapte op de arbeidsmarkt is historisch groot en blijft naar verwachting de komende jaren erg groot. Ook in onze regio. Tegelijkertijd zijn er nog volop mensen, die graag willen werken, zonder (voldoende) werk. Hoe voorkom je dat jouw bedrijfsvoering en -ontwikkeling wordt belemmerd door personeelstekort? De inzet van ongezien arbeidspotentieel is een deel van de oplossing!

Je bent van harte uitgenodigd voor een interactieve informatiebijeenkomst over ongezien arbeidspotentieel en arbeidsmarktontwikkeling, donderdag 29 september 2022 op Landgoed Tenaxx.

Programma

Er is een historische krapte op de arbeidsmarkt. Voor de ene werkgever is dat een enorme treurnis, voor de andere niet. Waarom wel of niet?

We gaan daarover sparren in een wandeling  – direct na de lunch – door het prachtige bomenpark van het landgoed met meer dan 500 varianten aan treurbomen.

Na de wandeling gaan we naar het restaurant voor een programma vol nieuwe inzichten over de regionale arbeidsmarkt en boeiende verhalen uit de praktijk! Middagvoorzitter Henk de Haan vertelt uit eigen werk, loodst jou door het programma en zal het ook niet nalaten om scherpzinnige vragen jou kant op te vuren.

De arbeidsmarkt en ongezien arbeidspotentieel

Beleidsadviseurs Bé Wever (Afeer) en Gerrit van der Veen (UWV) schetsen het beeld van de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Ze laten zien wat ongezien arbeidspotentieel is en hoe dat jouw bedrijf kansen biedt op nieuwe medewerkers.

Inspirerende verhalen uit de praktijk

Roel van Bennekom, eigenaar van Flexjob en Theo Vinke, HR-adviseur van Fonville delen hun ervaring met Oekraïense vluchtelingen. Roel heeft ruim 200 Oekraïners gesproken en velen bemiddeld. Theo vertelt over de meer dan 100 Oekraïense medewerkers bij Fonville.

Team werkgeversadviseurs van Werk in Zicht

De werkgeversadviseurs van Werk in Zicht helpen jouw bedrijf met het benutten van ongezien arbeidspotentieel. Werk in Zicht is het samen-werkingsverband van gemeenten, UWV, leerontwikkelbedrijven en de Provincie Groningen.

Enthousiast geworden?

Meld je meteen aan met het formulier. Vergeet niet aan te geven of je wilt lunchen.

Graag tot ziens in Wedde op 29 september!
Team werkgeversadviseurs van Werk in Zicht


Datum en tijd

  • Donderdag 29 september, 13.00 – 17.00 uur

  • Aanvang lunch 12.00 – 12.30 uur

  • Inloop 12.00 – 13.00 uur

Locatie

Landgoed Tenaxx

Borgesiusweg 1

9698 XS Wedde

Neem alvast kijkje, klik hier


Interactieve dagvoorzitter

Henk de Haan


 

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector 1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur 2. Vind jouw WIZ-adviseur

Selecteer hier  jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur 3. Neem contact op via het formulier

Vul het onderstaande formulier in om rechtstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident