Stephan van der Veer en Carine Bloemhoff staan lachend aan een hoge tafel

Pouw Rent Autoverhuur ontvangt de Social Return award!

Vanuit een intrinsieke motivatie zet Pouw Rent zich op maatschappelijk vlak in door onder andere mensen die uit een kwetsbare arbeidsmarktpositie komen aan te nemen en een kans te geven.

Stephan van der Veer, directeur bij Pouw Rent kijkt naar de persoon en welke capaciteiten iemand met zich meebrengt. Pouw Rent staat voor lokaal, betrokken en betrouwbaar en dat geldt niet alleen voor hun dienstverlening maar dat geldt voor elk terrein.

Bij Pouw Rent werken meerdere mensen die vanuit een kwetsbare arbeidsmarktpositie komen. Mensen vanuit een uitkeringspositie krijgen een kans, stagiaires zijn meer dan welkom en er wordt met medewerkers meegedacht over hoe ze kunnen doorgroeien binnen het bedrijf.Veertien mensen staan lachend op de foto

“Door diversiteit binnen je organisatie ontstaat er een mooie dynamiek en energie” aldus Stephan van der Veer. Medewerkers bij Pouw Rent geven aan trots te zijn om bij dit bedrijf te werken. “’Er wordt naar elkaar omgekeken en voor elkaar gezorgd”.

Wethouder Carine Bloemhoff van de Gemeente Groningen overhandigde de Social Return award.

De Rijksuniversiteit Groningen is opdrachtgever. De uitreiking van de Social Return Award is in samenwerking mogelijk gemaakt door de #Rijksuniversiteit Groningen en #WerkInzicht #samenwerkenloont

 

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident