Ontwikkelpad kinderopvang

2024

De personeelskrapte in kinderopvang is groot. Tegelijkertijd zijn er werkzoekenden die graag in deze sector aan de slag willen én groepshulpen die meer willen leren. Beide groepen kunnen voortaan gebruikmaken van het Ontwikkelpad: een hulpmiddel op maat om je stap voor stap te ontwikkelen.

Het Ontwikkelpad is een initiatief van de Brancheorganisatie Kinderopvang (BK) en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) als gezamenlijke kartrekkers, in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Met als doel: de instroom en doorstroom in kinderopvang vergroten. Werk in Zicht en samenwerkingspartners voeren de regeling uit in Groningen en Noord-Drenthe.

Aan de slag met het Ontwikkelpad

Wil je jouw huidige en nieuwe groepshulpen stappen laten zetten via het Ontwikkelpad? Neem dan contact op met een advsieur van Werk in Zicht. Die helpt je verder met het opstellen van een Ontwikkelpad op maat. Via het Ontwikkelpad kunnen kandidaten en medewerkers in de praktijk verschillende werkzaamheden leren. Dit gebeurt via zogenoemde scholingstegels. Via verschillende tegels bouw je een op maat gemaakt Ontwikkelpad voor jouw huidige of toekomstige medewerker. Jouw Werk in Zicht adviseur vind je via het formulier op deze pagina.

Voor meer informatie over het Ontwikkelpad kun je terecht op de landelijke website: https://www.kinderopvang-werkt.nl/ontwikkelpad

 

 

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector 1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur 2. Vind jouw WIZ-adviseur

Selecteer hier  jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur 3. Neem contact op via het formulier

Vul het onderstaande formulier in om rechtstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident