Voordelen van Werken in Duitsland

Eenduidige marktbewerking vanuit onze regio

Voorbereidende taal- en cultuurcursus voor kandidaten

WIZ licht kandidaten voor over mores in buitenland

Voorlichting over verschil in arbeidsvoorwaarden

Verder kijken dan onze landsgrenzen

Voor meer banen moet je verder kijken dan onze landsgrenzen, bijvoorbeeld in Duitsland. Daar is volop werk en een tekort aan mensen om het werk te doen. Ook Nederlandse bedrijven gaan vaker oostwaarts. Heb je plannen, weet dan dat over de grens werken geen vanzelfsprekendheid is voor mensen. Werk in Zicht doet volop mee aan internationale samenwerkingsverbanden. Onze cursussen stomen werkzoekenden klaar voor hun internationale avontuur: Op de vakinhoud, Duitse taal en de cultuurverschillen. Dat verbetert en versnelt hun integratie in Duitse bedrijven. Heb je internationale plannen en zoek je mensen?

WerkeninDuitsland.nl

Meer weten over het werken in Duitsland? De website werkeninduitsland.nl vertelt meer over de voordelen, hoe het werkt en ook informatie over het coronavirus voor grensgangers en ondernemers.

Zie hier het succesverhaal van de arbeidsmarktregio Drenthe. Ook zij delen het doel een arbeidsmarkt te creëren met voldoende aanbod van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. Met succes!

 

Neem contact op met de juiste adviseur

Henk Wubs

06-53961621 henk.wubs@afeer.nl Bel ons of
Neem contact op
© Werk in Zicht 2022 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident