fbpx

Het Werkfestival – 13 mei 2020 – De Suiker Groningen

In navolging op het succes van 2018 wordt op woensdag 13 mei 2020 voor de tweede keer het Werkfestival  georganiseerd. Op één dag worden 10.000 werkzoekenden en 300 werkgevers samengebracht op het Suikerterrein in Groningen.

De resultaten van het Werkfestival 2018 spreken voor zich. Het vorige Werkfestival werd bezocht door 11.300 mensen. Negentig procent van de bezoekers vond het festival meer dan de moeite waard. Een kleine 400 mensen zijn gestart met werk en rond de 100 met een opleiding of een vervolgtraject.

Carine Bloemhoff, bestuursvoorzitter Werk in Zicht en wethouder gemeente Groningen vertelt waarom het Werkfestival logischerwijs nogmaals georganiseerd wordt: “Vanwege de krapte op onze arbeidsmarkt kiezen we bewust voor een prikkelende en inspirerende ontmoeting. Op deze manier zien de bezoekers en standhouders kansen die ze normaal ontgaan. Werkzoekenden worden zich bewust van bijvoorbeeld de mogelijkheid van maatwerkscholing in combinatie met een baangarantie. Werkgevers zien door de doe-activiteiten de talenten van de bezoekers, in plaats van alleen ervaring op papier. De resultaten van het vorige Werkfestival spreken voor zich. Deze aanpak werkt.” Ben jij een werkgever en wil jij jouw bedrijf en beroep op een inspirerende manier onder de aandacht brengen bij 10.000 bezoekers? Schrijf je in voor het Werkfestival: www.werkfestival.nl.

Sta jij op het Werkfestival met jouw bedrijf en heb jij een Social Return verplichting?

Dan kan je jouw activiteit invullen! Lees > hier < hoe.

Het Werkfestival wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo's gemeenten, provincie Groningen, de Jongens van Lucht en Werk in Zicht

 

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur2. Vind jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur3. Neem contact op via het formulier

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk In Zicht 2020 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident