Presentatie Regio in Beeld 2023

De werkgelegenheid groeit gestaag, het aantal vacatures neemt toe en steeds meer werkgevers hebben moeite met het vinden van geschikt personeel. Werkzoekenden hebben volop kansen, maar tegelijkertijd hebben mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nog steeds moeite om werk te vinden. Wat betekent dit specifiek voor werkgevers in onze arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe?

Dinsdag 7 november presenteren we op de Promotiedagen de jaarlijkse analyse van de regionale arbeidsmarkt: Regio in Beeld. De Promotiedagen is het event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet en waar Werk in Zicht dit jaar partner is van het WiNN (Werken in Noord-Nederland) plein.

Rondleiding

Voorafgaand aan de presentatie organiseren we rondleiding over de beursvloer, waarbij gastsprekers uit de regio je kort meenemen in de oplossingen die zij bedacht hebben om de krapte op de arbeidsmarkt op te lossen? Je bent van harte uitgenodigd om de presentatie van Regio in Beeld bij te wonen en een kijkje te nemen op de Promotiedagen.

Je bent van harte uitgenodigd om deze tour mee te maken, een kijkje te nemen op de Promotiedagen en de presentatie van Regio in Beeld bij te wonen.

Programma

14:30 uur Tour langs verschillende pleinen op de Promotiedagen met korte presentaties van branche experts
15:30 uur Regio in Beeld, over de stand van zaken en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, met onder meer presentatie door Erik Oosterveld, arbeidsmarktadviseur UWV.
16:30 uur Napraten en netwerken onder het genot van een drankje

 

Praktische informatie

Dinsdag 7 november

Locatie: MartiniPlaza – Leonard Springerzaal 2, 9727 KB Groningen in de Springerzaal

Aanmelden is verplicht. Tot dan!

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector 1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur 2. Vind jouw WIZ-adviseur

Selecteer hier  jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur 3. Neem contact op via het formulier

Vul het onderstaande formulier in om rechtstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident