Banner van het Werkfestival met de tekst uitgesteld

Uitstel is geen afstel. In het najaar komt het Werkfestival terug!

Het unieke banenevenement het Werkfestival, dat op 13 mei zou plaatsvinden op de Suiker te Groningen, wordt uitgesteld. Dit besluit is genomen op basis van de maatregelingen omtrent het coronavirus die minister-president Mark Rutte samen met Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg & Sport en het RIVM bekend hebben gemaakt.

Impact van het virus

De maatregelen rondom het virus hebben grote invloed op veel bedrijven. Logischerwijs zal de komende periode vooral in het teken staan van de gevolgen en risico’s. Ook maakt de huidige situatie het helaas onmogelijk een zorgvuldige, kwalitatieve productie neer te zetten. Daarnaast zouden op het Werkfestival meer dan 250 bedrijven en 10.000 werkzoekenden samen komen. Mede om de bezorgdheid onder deze groep en betrokken medewerkers weg te nemen en verdere verspreiding te voorkomen, gaat dit evenement niet door.

Het Werkfestival komt terug

Met een blik op de toekomst hebben we besloten dat het uitstellen van het Werkfestival geen afstel betreft. In het najaar gaan we alsnog invulling geven aan het doel om werkgevers en werkzoekenden op een ongedwongen sfeer samen te brengen. Wanneer dit precies is en hoe we dat gaan doen laten we je zo snel mogelijk weten.

Voor ieder een goede gezondheid gewenst en graag tot ziens op onze nieuwe datum.

© Werk in Zicht 2023 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident