Man coacht een vrouw in een kantoor

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met kosteloze scholing!

Blijf jezelf ontwikkelen. Zoek je een nieuwe baan of wil je doorleren in je eigen werk? Er is altijd een cursus of opleiding die je verder brengt. Vijf MBO-scholen in Noord Nederland bieden gezamenlijk kosteloze scholing aan onder de naam Het Noorden Leert Door.

Kosteloze scholing

Je kunt kiezen uit ruim 40 opleidingen en cursussen voor uiteenlopende beroepen: van zorg tot techniek, van onderwijs tot marketing, van ICT tot sport. Voor deze opleidingen en cursussen kun je je nu inschrijven. Kosteloos, dankzij een subsidie van de overheid.

Kosteloos inschrijven kan nog tot 9 maart aanstaande. Er is een beperkt aantal scholingsplekken beschikbaar dus wacht niet te lang: vol is vol! Klik hier voor het complete scholingsaanbod.   

Ook werkgevers worden uitgenodigd om hun medewerkers in te schrijven. Het scholingsaanbod is heel geschikt om in-company uit te voeren.

Overheid en bedrijven slaan handen ineen in strijd tegen corona-werkloosheid

Door de coronapandemie verdwijnen banen. Ook veranderen banen door technologische ontwikkelingen en digitalisering. De overheid helpt om werkenden en werkzoekenden te scholen en de arbeidskansen te vergroten met de subsidieregeling NL Leert Door. Voor Noord Nederland is 750.000 euro beschikbaar waarmee 750 mensen geschoold kunnen worden. Voor deelnemers is het kosteloos. In sommige gevallen wordt wel een bijdrage gevraagd van de werkgever. De Scholingsalliantie Noord bestaande uit Koepelorganisaties, Vakbonden, O&O fondsen, brancheorganisaties, arbeidsmarkregio’s en Provincies in Noord-Nederland ondersteunen Het Noorden Leert Door van harte. Overheid en bedrijfsleven investeren zo samen in de strijd tegen corona-werkloosheid.

Meer weten?

Kijk hier op de website van de Scholingsalliantie Noord of lees hier het persbericht van 12 februari 2021.

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident