Metselaar meet of de muur waterpas is

Volop kansen voor werkzoekenden in de bouw en techniek

Bedrijven in de Provincie Groningen en Noord-Drenthe zoeken veel gemotiveerde medewerkers. Met name in bouw en techniek. Er zijn genoeg kansen voor werkzoekenden, ook als je geen ervaring hebt. Bij Kansrijk Beroep volg je een opleiding met goede begeleiding en baangarantie. Ontdek waar je kansen liggen, kies je favoriete beroep(en) en meld je aan op www.kansrijkberoep.nl.

Word stukadoor of metselaar

Op maandag 9 december kan je meer te weten komen over het beroep stukadoor. Als stukadoor heb je meteen zichtbaar resultaat van je werk. Want jij maakt wanden, plafonds en gevels mooi. Je kunt nu een opleiding volgen met baangarantie. Maar je kunt ook metselaar worden in een uniek project met baangarantie. Je gaat werken aan het project Bierumer Pompen bij de dijk tussen Delfzijl en Eemshaven. Na 16 weken en een succesvol verloop staan werkgevers voor je in de rij. Iets voor jou? Meld je dan aan voor de voorlichting op dinsdag 10 december. Op www.kansrijkberoep.nl lees je meer over deze beroepen en kan je je meteen aanmelden voor de voorlichting.

Ga het maken in vier stappen:

  1. Ga naar kansrijkberoep.nl en kies jouw favoriete beroep(en).
  2. Vul je gegevens in.
  3. Binnen 5 werkdagen bespreken we jouw kansen.
  4. Start een praktijkopleiding en ga aan de slag bij een werkgever.

Over Kansrijkberoep.nl

Kansrijkberoep.nl is een initiatief van gemeenten in Groningen en Noord-Drenthe, SW-bedrijven en UWV. Kansrijkbedoel.nl biedt werkzoekenden een opleiding met baangarantie. De opleiding wordt betaald vanuit het 1000-banenplan.

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident