Wat mag Werk in Zicht voor jou betekenen?

Hoe mooi zou het zijn je via WIZ je werk nog beter kunt doen?

Dat willen we de komende jaren graag nog beter voor elkaar krijgen. Ervoor zorgen dat WIZ van meerwaarde is voor jouw dagelijkse werk. Met in totaal 800 collegae, verspreid over verschillende organisaties, is dat best een uitdaging.

Daarom willen we iedereen vragen om met ons mee te denken. Waar moeten we mee doorgaan en wat moeten we vooral niet meer doen. En wat kunnen we nog meer doen om jouw dagelijkse werk verder te helpen. Allemaal met één en het zelfde doel: inwoners een stap vooruit helpen richting werk en participatie.

Graag vragen we 5 minuten van je tijd om deze vragenlijst in te vullen, zodat wij weten wat jij nodig hebt!

Behoefte onderzoek Werk in Zicht
Ik werk voor
Ik werk als
Ik werk in de regio
Ik zie WIZ regelmatig voorbij komen
Ik heb een goed beeld van WIZ
Ik weet wat WIZ voor mij kan betekenen
Ik hoor graag meer over WIZ
Ik ben lid van (een van de) socials van WIZ
Ik ken Wizie.nl en kijk hier wekelijks op
Ik zet me in voor het belang van WIZ
Ik maak gebruik van mogelijkheden / faciliteiten binnen WIZ
Ik merk dat ik mijn doelen beter kan behalen met behulp van WIZ
Hoe waarschijnlijk is het dat je WIZ zou aanbevelen aan een collega? 1 is zeer onwaarschijnlijk en 10 is zeer waarschijnlijk
© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident