Praktijkleren

Ook onze arbeidsmarkt kent veel vacatures! Sommige bedrijven hebben dringend nieuwe medewerkers nodig om het werk op alle niveaus uit te voeren. Hier kan praktijkleren een prima rol vervullen. Als bedrijf geef je een gemotiveerde medewerker een baan en daarbij een  praktijkverklaring als onderdeel van de landelijk erkende mbo-verklaring.

Begeleiding van een coach

Praktijkleren is ideaal voor mensen die (nog) geen mbo-diploma (BBL of BOL) op niveau 2 hebben behaald en graag met hun handen werken. Met name jongeren en speciale doelgroepen, zoals statushouders, hebben afstand tot de arbeidsmarkt. Bij praktijkleren is er altijd begeleiding van een coach. Er wordt gekeken welke interesses de kandidaat heeft, zodat hier passende opdrachten en werkgevers bij gevonden kunnen worden. Met het uitvoeren van praktijkopdrachten kan de kandidaat laten zien wat hij/zij kan en hier waardering voor krijgen.

Doe mee voor duurzaam werk!

Ben je maatschappelijk betrokken? Ben je al een erkend leerbedrijf of wil je dat graag worden? Doe dan mee met praktijkleren! Bied medewerkers en werkzoekenden de kans op een praktijkverklaring.

Regio Oost:

  • Gemeenten Pekela, Veendam, Oldambt, Westerwolde en Stadskanaal
  • SW bedrijven: Afeer/Wedeka

Voor regio Oost zoek je contact met Femmia Haverkamp op het e-mailadres fahaverkamp@wedeka.nl

Gemeente Groningen:

Voor gemeente Groningen zoek je contact via het e-mailadres werkpraktijkleren@groningen.nl

 

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur2. Vind jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur3. Neem contact op via het formulier

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk In Zicht 2021 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident