Social Return

In de arbeidsmarktregio Groningen coördineert Werk in Zicht alle Social Return activiteiten. Via het Coördinatiepunt Social Return denken we mee over de manier waarop je Social Return kunt vormgeven.

Direct contact met je dichtstbijzijnde social return specialist

De Social Return adviseurs weten welke activiteiten op welke manier meetellen voor jouw social return verplichtingen en adviseren je hoe jouw bedrijfsbelangen en maatschappelijke doelen optimaal met elkaar in verbinding worden gebracht.  Zij kennen de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende doelgroepen. Ook kijken ze samen met jou welke werkzaamheden geschikt zijn voor social return of welke opleidingsmogelijkheden bepaalde werkzaamheden bieden. Elke regio heeft zijn eigen lokale Social Return adviseur.

Het Werkfestival geldt als invulling Social Return!

Sta jij op het Werkfestival met jouw bedrijf? Dan kan je jouw activiteit invullen!

Aan het Werkfestival deelnemende bedrijven met een actuele Social Return verplichting naar gemeenten binnen de arbeidsmarktregio Groningen (incl. kop van Drenthe) kunnen de kosten van deelname opvoeren onder de noemer van een incidentele lokale activiteit gericht op bedrijf/branche met tot doel personen hiervoor te interesseren.

Wat geldt als Social Return invulling?*

Afhankelijk van jouw keuze met betrekking tot jouw deelname, hebben wij deze keuze gewaardeerd met een vast bedrag. Deze waarde kan afgeschreven worden op een actuele Social Return verplichting. Zie voor de verantwoordingswaarden de verschillende standhouder pakketten (zie ommezijde). Let op en wellicht ten overvloede: je dient de factuur van de organisatie gewoon te betalen en kunt geen factuur sturen van de Social Return waarde.
(*De uitvoeringsvoorwaarden Social Return blijven ten allen tijde leidend).

 
Meer weten of heb jij vragen? Neem contact op jouw dichtstbijzijnde social return specialist.

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur2. Vind jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur3. Neem contact op via het formulier

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk In Zicht 2020 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident