fbpx

Social Return

In de arbeidsmarktregio Groningen coördineert Werk in Zicht alle Social Return activiteiten. Via het Coördinatiepunt Social Return denken we mee over de manier waarop je Social Return kunt vormgeven.

Direct contact met je dichtstbijzijnde social return specialist

De Social Return adviseurs weten welke activiteiten op welke manier meetellen voor jouw social return verplichtingen en adviseren je hoe jouw bedrijfsbelangen en maatschappelijke doelen optimaal met elkaar in verbinding worden gebracht.  Zij kennen de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende doelgroepen. Ook kijken ze samen met jou welke werkzaamheden geschikt zijn voor social return of welke opleidingsmogelijkheden bepaalde werkzaamheden bieden. Elke regio heeft zijn eigen lokale Social Return adviseur.

Het Werkfestival geldt als invulling Social Return 

Sta jij op het Werkfestival met jouw bedrijf? Dan kan je jouw activiteit invullen!

De aan het Werkfestival deelnemende bedrijven met een Social Return verplichting naar gemeenten binnen de arbeidsmarktregio WIZ kunnen de kosten van deelname en de invulling opvoeren als kostenpost onder de noemer van een incidentele lokale activiteit gericht op bedrijf/branche met tot doel personen hiervoor te interesseren.

Wat geldt als Social Return invulling?

De standhouderspakketten wat betreft de grootte, de voorbereidingstijd en de uitvoering op de dag zelf gelden als Social Return invulling. Ook activiteiten voorbereiding en presentatie op 13 mei is geldig. Reistijd echter niet.
Het is van belang dat het geheel gericht is op dat personen gaan werven, informeren. Dit gericht op de opdracht welke is gegund, c.q. de branche.
 
Meer weten of heb jij vragen? Neem contact op jouw dichtstbijzijnde social return specialist.

Contact

Zoek en vind jouw persoonlijke WIZ-adviseur

Selecteer een regio en vervolgens een sector1. Selecteer een regio en sector

Selecteer hier jouw WIZ-adviseur2. Vind jouw WIZ-adviseur

Vul het onderstaande formulier in om rechtsstreeks contact op te nemen met jouw WIZ-adviseur3. Neem contact op via het formulier

Contactformulier

Vind jouw WIZ-adviseur
© Werk In Zicht 2020 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident