Workshop Praktijkleren

Ondernemers opgelet!

Na het geslaagde WIZ-event ‘Hart voor je zaak’ op 14 februari in Martiniplaza, organiseren wij op 17 oktober een informatie-bijeenkomst over ‘Praktijkleren’ bij PreZero Nederland in Midwolda. Praktijkleren is een mooie mogelijkheid voor werkenden en werkzoekenden voor wie een volledig mbo-diploma- of certificaat (nog) niet haalbaar is. Afeer werkt hiervoor samen met Noorderpoort, SBB, Alfa-college, Drenthecollege, Terra en SVO. Ook voor werkgevers liggen hier mooie kansen. Daar vertellen we je graag meer over!

Je bent op donderdag 17 oktober vanaf 13.00 uur van harte welkom bij PreZero (Dollardweg 1, Midwolda). Na de inloop met een kop koffie of thee en een woord van welkom, vertellen projectleider Praktijkleren Jan Dijkhuis van Werk in Zicht, Jacqueline van Swaaij van Noorderpoort en Raymond Stoppels van PreZero meer over Praktijkleren. Daarna staat een rondleiding op het programma en tussen ongeveer 15.15 en 16.00 uur sluiten wij de middag af met een hapje en een drankje.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor ‘Praktijkleren’ binnen jouw bedrijf? Je bent van harte uitgenodigd op 16 mei! Aanmelden kan via onderstaand formulier:

Workshop: Praktijkleren donderdag 17 oktober

Heel graag tot ziens op donderdag 17 oktober!

#hartvoorjezaak#werkinzicht #vnoncw-mkbnoord #prezero #afeer #praktijkleren

© Werk in Zicht 2024 Privacy statement | Inloggen
Webontwikkeling door Convident