Aanvraag maatwerkscholing 1000-banenplan

Aanvraag maatwerkscholing 1000-banenplan

Algemeen

Dit formulier kun je gebruiken om een aanvraag in te dienen voor een maatwerkscholing voor het 1000-banenplan. Werkgevers kunnen deze aanvraag alleen doen in samenwerking met een werkgeversadviseur van Werk in Zicht. Indien je als werkgever dit formulier zelfstandig invult, zal een werkgeversadviseur eerst contact met je opnemen. Door het invullen van dit formulier, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

LET OP: het formulier slaat tussentijds geen antwoorden op.

De scholing

Onderstaand gaat over de algemene kenmerken van de scholing.

Onderstaand gaat over het inhoudelijke deel van de maatwerkscholing. Heb je deze informatie al in een studiehandleiding staan, dan voldoe je ermee om deze te uploaden. (Verdere vragen kan je dus overslaan, ga direct naar vraag 27)

Zo niet, geef dan antwoord op onderstaande vragen. Is er een projectplan aanwezig die je als met een werkgeversadviseur van Werk in Zicht hebt opgesteld, stuur deze dan ook mee als bijlage.

Maximale uploadgrootte: 134.22MB

Inhoudelijke informatie maatwerkscholing

Onderstaand gaat over het inhoudelijke deel van de maatwerkscholing. Heb je deze informatie al in een studiehandleiding staan, dan voldoe je ermee om deze te uploaden. (Verdere vragen kan je dus overslaan, ga direct naar de volgende pagina, vraag 17.) Zo niet, geef dan antwoord op onderstaande vragen. Is er een projectplan aanwezig die je als met een werkgeversadviseur van Werk in Zicht hebt opgesteld, stuur deze dan ook mee als bijlage.

Maximale uploadgrootte: 134.22MB
Mogelijke voorbeelden: Werkvoorbereiding - Dagelijks onderhoud - Theoretische kennis procestechniek - Toegepaste wiskunde - Toegepaste natuur- en scheikunde - Besturingstechnieken - Wet en regelgeving - Inspectie, normen en voorschriften - Technisch ontwerp - Persoonlijke beschermingsmiddelen en uitrustingsstukken - VCA Basis
Mogelijke voorbeelden: Risico’s onderkennen en beheersen - Risico-afstemming - Zelfstandig oppakken van onderhoud-, installatie- en storingswerkzaamheden - Zelfstandig rapporteren - Veilig werken - Onderhoud en Beheer
Mogelijke voorbeelden: Procestechniek - Procesonderhoud - Procesbeheersing - Werktuigbouwkunde - Scheikunde - Levensmiddelen
Mogelijke voorbeelden: Nederlands - Rekenen - Loopbaanoriëntatie - Engels
Mogelijke voorbeelden: Op tijd komen - Normen en waarden - Burgerschap - Sport en bewegen

Resultaat en vervolg

Deze vragen gaan over de examinering en de vervolgkansen op werk.

zijn de werkgevers al bekend, zijn er afspraken gemaakt over contract, is er een baangarantie?
Denk hierbij aan VCA, brandveilig, werken met rolsteigers

Kosten

Onderstaande vragen gaan over de kosten en benodigdheden die nodig zijn om de opleiding te kunnen starten.

(benoemen welke uitrusting door opleider verzorgd wordt en of kandidaten dit mogen houden; denk aan werkschoenen, gereedschappen, gereedschapskist, overall, werkboeken, etc.).
Inclusief uitrusting en alle certificaten